promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andrei Mangra végre tiszta vizet öntött a pohárba: ez van valójában Tóth Andi és közte – videó
Borítókép:  Andrei Mangra és Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Andrei Mangra élő adásban árulta el, hogy vajon szerelmespárt alkotnak-e a Dancing with the Starsos táncpartnerével, Tóth Andival.

Múlt héten Tóth Andi és Andrei Mangra nyerték meg a TV2-n futó Dancing with the Stars 2. évadát, miután hétről-hétre káprázatos, illetve helyenként egészen forró produkciókkal ajándékozták meg a nézőket. Gyakorlatilag az első adás után felmerült a pletyka, hogy összejöttek, de ők folyamatosan tagadták ezt – viszont nemrég egy állítólagos csókolózós lesifotó csúnyán lebuktatta őket:

Andrei Mangra a minap a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorának volt a vendége, ahol természetesen szóba került az is, hogy vajon tényleg szerelmespárt alkotnak-e Tóth Andival, a táncos pedig határozott választ adott: csak barátok – viszont teljesen megérti, hogy egyesek azt hiszik, együtt vannak.

Andrei Mangra elég őszintének tűnt, szóval ezek szerint tényleg nem ő Tóth Andi pasija (ha van neki most egyáltalán valakije), hiába szeretnék sokan azt, hogy végre összejöjjenek – hiszen a táncparketten is olyan jól megértették egymást, hogy megkérdőjelezhetetlen a kémia közöttük.

Itt lehet megtekinteni az Andrei Mangrával készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás