promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Palik László: hatalmas veszteség érte a műsorvezetőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palik László váratlanul elveszítette az édesapját.

Palik Lászlót legutóbb a TV2 képernyőjén láthattuk az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként. Állítólag a csatorna azért vált meg Paliktól, mert sok mindenben rossz döntést hozott, és az Exatlon nézettsége zuhanni kezdett.

Ezt rögtön orvosolni akarja a TV2, mivel a negyedik évadban a korábbi szériák ikonikus arcai alkotják majd a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatát, szóval egy afféle all star szezont csinálnak az egészből.

Palik László közben nem tétlenkedett, és elindította a Palikék Világa by Manna című YouTube csatornáját. A műsorvezető itt jelentette be a szomorú hírt, hogy az édesapja elhunyt.

„Ugye múlthéten ahogy elemeztük a hét eseményeit, kellet volna kitalálnunk azt, hogy amúgy önazonos módon ma miről beszélgetünk, mi lesz a témánk. Azonban rögtön hétfőn az élet felülírta a dolgot, és bevallom őszintén hogy - ezt ti is megéltétek - nekem hétközben nem igazán lett ötletem, mert "hétfőn reggel, 8 óra 10 perckor az édesapám meghalt”

- idézte a Blikk Palikot.

A vendégek, Konyári Edinka és Wágner Tamás nem sokkal a felvétel előtt tudták meg a hírt. Palik végül úgy döntött, hogy felveszik a videót, és beszélgetnek a történtekről, mivel nem akarta cserbenhagyni a nézőket.

Szerintetek jó döntést hozott?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás