promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztően elbarmolták Will Smith arcát! Mi történt a színésszel?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új filmjét reklámozta egy beszélgetős műsorban, de alig ismerte fel a közönség.

Úgy tűnik, elérte a kapuzárási pánik Hollywood középkorú férfi sztárjait. Pár hete Tom Cruise mutatkozott felfúvódott arccal a nyilvánosság előtt, most pedig Will Smith döbbentette meg a nézőket új külsejével.

Az 53 éves színész a brit The One Show beszélgetős műsorban lépett fel, de a legtöbben szinte felismerhetetlennek tartották. A haja rövidebb lett, a ráncai kisimultak, amitől olyan kölyökképűvé vált, mintha egy fiatalabb hasonmása szerepelt volna a műsorban.

„Mit csinált az arcával?”

– tették fel a jogos kérdést a rajongói. Néhányan egészen odáig merészkedtek, hogy szerintük a sztár robotszerűvé vált a vélelmezett plasztikai beavatkozást követően. A színész egyébként a King Richard (Richárd király) című új filmjét reklámozta a műsorban, amely a teniszező Williams-nővérek édesapjáról és edzőjéről szól.

Serena és Venus Williams először nem voltak elragadtatva attól, hogy elkészüljön a filmdráma, de végül elvállalták a produceri szerepet is. A nevüket azonban csak azután adták a produkcióhoz, miután látták a végeredményt.

Szerencsére a film jól sikerült, így nincs akadálya annak, hogy a mozikba is bekerülhessen. Will Smith hihetetlenül megkönnyebbült a próbavetítést követően, sőt karrierje egyik csúcspontjának nevezte, hogy a sztársportolók áldásukat adták a műre.

A színész a furcsa átalakulásáról azonban egyelőre nem beszélt, bár az is igaz, hogy ma már nem számít nagy szenzációnak a külső felfrissítése. Volt olyan kommentelő, akinek kifejezetten tetszett az új fizimiska, mert a pályája elején lévő, a Kaliforniába jöttem című sorozatból megismert Will Smith-t juttatta eszébe.

A színész egyébként nagyon jól járt a King Richard főszerepének elvállalásával, hiszen a hírek szerint 40 millió dollár ütötte érte a markát. A filmet egyelőre a kritika is szereti, a Rotten Tomatoes oldalon 123 véleményezés után 93 százalékon áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás