promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Károly herceg 3 milliárd forintért eladó lenyűgöző otthona, ám aki megveszi, annak számolnia kell azzal, hogy a herceg bármikor feltűnhet a birtokon - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly herceg vígan csinálhatja akkor is, ha már nem lakik ott.

II. Erzsébet legidősebb fia, a walesi herceg 3 milliárd forintért árulja otthonát, amely kis túlzással egy kacsalábon forgó palota, épp olyan, mint amelyekről gyerekkorodban képeket nézegettél a különböző mesekönyvek lapjain.

Károly hercegnek azonban egy különleges joga továbbra is marad, a szerződés ugyanis kiköti, hogy a herceg bármikor horgászhat a birtokon lévő folyóparton, tehát bármikor feltűnhet a birtokon, amennyiben azt 24 órával korábban jelzi az új tulajdonosoknak.

Ez mégis hogy lehet?

Úgy, hogy a folyópart a birtokot körülölelő nemzeti parkhoz tartozik, amely még mindig a Cornwall hercegség tulajdonában van, amely a brit királyi családhoz tartozik. Így tehát annak ellenére, hogy nem lesz már a terület birtokában a walesi herceg, egy részének részben mégis a tulajdonosa marad.

A házban amúgy elképesztő pompa uralkodik, 6 hálószoba, 6 fürdőszoba, kézzel készített ólomablakok és csiszolt gránitpadló.

Még több érdekesség érdekel a királyi családról?

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás