promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófit megütötte a férfi, akit szeretett
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi akkora pofont kapott, hogy még a foga is letört.

Szabó Gyula a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész 2014-ben hunyt el. Lánya, Szabó Zsófi egy fantasztikus, de szigorú apaként emlékszik vissza a kiváló művészre. Az RTL Klub csinos műsorvezetője elmondta, hogy édesapja egyetlen egyszer emelt csak rá kezet, de egész életében ”bűnhődött” miatt.

„Apukám egyetlen hibát követett el velem kapcsolatban, mégpedig azt, hogy egyszer megütött. Teljesen váratlanul történt, egy folyosón jöttünk egymással szemben. Hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, nagyon csúnyán beszéltem vele, ő közben a garázsban ügyködött, de a veszekedésre feljött, majd egy nagy taslit lekevert a folyosón. Én meg elvágódtam a kövön, letört a fogam. Csak egyetlen pofon volt, de ettől annyira megijedt, hogy megfogadta, soha többé nem emel kezet rám”

- meséli Szabó Zsófi Kadarkai Endre Világtalálkozó című könyvében.

Az Álarcos énekes nyomozója azt is elárulta, hogy mennyire kihasználta azt, hogy édesapja többet nem ütötte meg őt.

„Utána többször rá is játszottam, amikor valamiért rám szólt, hogy „jaj, ne bánts, ne bánts!”. Soha többé nem bántott. Más kérdés, hogy épp a pofon után tett fogadalma miatt egy csomószor hülyére vettem. Kijátszottam őt, vagy visszaéltem azzal, hogy úgysem lesz következménye, ha butaságot teszek”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás