promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi nagyot csalódott Rubint Rékában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka kikosarazta Schobert Norbit, ezért csalódott benne.

Rubint Réka újabb közös fotót posztolt ki férjével, Schobert Norbival, melynek apropóját az adta, hogy Réka november 10-én ünnepelte a névnapját, és két évtizede éppen ezen a napon hívta el őt Norbi először vacsorázni.

„Pontosan 20 évvel ezelőtt, ezen a Réka névnapi estén hívott el először vacsorázni. Én akkoriban heti 40 aerobic órát tartottam 4 edzőteremben, éjt nappallá téve dolgoztam és megígértem a vendégeimnek, barátaimnak, hogy velük fogok ünnepelni. Szombat volt. Reggel a Béres Alexandra Fitneszbe mentem órát tartani. A terem előtt Norbi várt egy hatalmas rózsacsokorral szívében az esti, névnapi randi reményében. Persze, hogy kikosaraztam, hiszen a vendégeimnek ígértem az esti ünneplést”

- írta a posztjában Réka, aki azt is elmondta, hogy Norbi mennyire csalódott és szomorú volt, amiért visszautasította őt, de aztán megígérte neki, hogy később találkoznak.

„Mondanom sem kell, hogy egész este sms-ben voltunk … Pedig nekem ünnepelnem és buliznom kellett volna, de a szívem mégis mást diktált”

- mesélte a fitneszlady, aki másnap le is ment Norbihoz Szentendrére, és még aznap délután oda is költözött hozzá.

„Másnap reggel elmentem hozzá … és délután odaköltöztem. Annak ellenère, hogy mindenki próbált lebeszélni Ròla, én tudtam és éreztem hogy a karjaiban a legnagyobb biztonsàgban és a legjobb helyen vagyok…20 éve történt…és ma sem csinálnàm másképp!!! Szeretlek Kics! A végtelenbe ès tovàbb!!!”

A Schobert-házaspár az elmúlt napokat a sárvári Spirit Hotelben töltötték, ahol az alábbi kép is készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás