promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva meztelen testét csak egy szál törölköző takarja, de nincs könnyű dolga – fotó
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva most kivételesen nem az RTL Klub orra alá tört borsot, hanem egy szexi képpel ajándékozta meg a rajongóit.

A Való Világ 4. szériájának dobogósa, Baukó Éva az utóbbi hónapokban rendesen bekeményített, ugyanis szinte hadat üzent az RTL Klubnak azzal, hogy idő előtt nyilvánosságra hozta a Survivor, Nyerő páros illetve A Konyhafőnök VIP győztesét – nem kis meglepetést és felháborodást okozva ezzel, hiszen az elején mindenki azt hitte, hogy csak a levegőbe beszél, de végül kiderült, hogy igaza volt.

Baukó Éváért persze nemcsak azért rajonganak az emberek, mert időnként elárulja, hogy kik nyerik a különböző RTL Klubos műsorokat, hanem azért is, mert elképesztően dögös – és ezt sikerült most is bizonyítania egy csábító képpel, amin egy szál fehér törölközővel próbálja takarni a meztelen testét, de láthatóan nincs könnyű dolga.

A gyönyörű híresség mindig tudja, hogy mi kell a népnek, hiszen hol azzal szórakoztat minket, hogy kőkeményen beszól más celebeknek, hol szexi fotókkal rakja tele a közösségi oldalait – szóval Baukó Éva hiába nem kap akkora szereplési lehetőségeket, mint más sztárok, de mégis képes folyamatosan köztudatban maradni az ilyen húzásaival.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva vadító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás