promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián boldogabb lenne nőként magassarkúban? – videó
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo is hozta a formáját az Activity című műsorban.

Ábel Anita és a Life TV továbbra is igyekszik kihozni mindent a megújult Activity-ből. A műsorvezető stílusát imádják a nézők, mert mindig oda tud szúrni valamit a celebeknek.

A múltkor még egy mellvillantás is történt a műsorban, mert Megyeri Csilla annyira beleélte magát a mutogatásba, hogy előkerült az egyik cicije. Az üzletasszony azonnal érezte, hogy baj van, így gyorsan visszatette a helyére a bal keblét.

Zámbó Krisztián kipróbálta a magassarkú cipőt, persze nem önszántából. Zámbó Jimmy fiának így kellett elmutogatnia a kitalálandó feladványt a csapatának. Az első lépések nehézkesek voltak, de utána igazi dívaként vonult a színpadon. Lehet jobban érezné magát ilyenben a hétköznapokban?

Kelemen Anna és Gáspár Zsolti ismeretsége több évvel ezelőtt kezdődött, amikor Zsolti tanácsokkal próbálta meg ellátni a celebet. Leginkább számlázási és karrier tippekkel bombázta Annát, aki képtelen volt befogadni ezeket, ugyanúgy, mint Zsolti legújabb tervét a datolya ültetvénnyel.

Pumped Gabo természetesen beszámolt arról is, hogy nyáron egy amerikai reality forgatásán vett részt. Mindig is érezte, hogy túl erős karakter itt Magyarországon, ezért is vállalta el a szereplést a külföldi produkcióban.

„Túl erős a pacekom ehhez az országhoz!”

- fogalmazott a celeb.

A műsorban Pumped Gabo a filmcímek kitalálásában volt a legerősebb, viszont azoknak elmutogatása már nem annyira ment neki. Ábel Anita élete leghosszabb 90 másodpercét élte át emiatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás