promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi férje a drogfüggőségéről beszélt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor őszintén beszélt élete egyik legsötétebb korszakáról.

A napokban jelent meg Krausz Gábor Családom és egyéb receptfajták című gasztro-, és életrajzi könyve, amiben élete boldog, és mélypontjait is bemutatja az olvasóknak. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a kötetben a sztárséf amerikai karrierépítési terveiről is olvashatunk, ami azért nem tudott megvalósulni, mert a rendőrök lekapcsolták a reptéren,

Krausz Gábor viszont arról is ír a könyvében, hogy hogyan lett drogfüggő.

„Nagyon naiv voltam, amikor ezt a szakmát kezdtem. Szerencsére, fiatalon nem kerültem soha olyan társaságba, ahol kipróbálhattam volna a drogokat. Külföldön bekerültem az első komolyabb munkahelyemre, akkor nem igazán értettem, hogy a 18-20 éves srácok, hogyan bírják a munkát reggel nyolctól éjfélig úgy, hogy utána bulizni mennek és már kezdik is a következő napot. Ezt hetente többször is megcsinálták. Eszembe sem jutott, hogy bármiféle kábítószert használhatnak. Én 30 évesen kerültem először olyan helyzetbe, amikor elgyengültem és nem tudtam nemet mondani. Szerintem ennek is köszönhetem azt, hogy nem vittem túlzásba, nem lettem függő”

- nyilatkozott a Bors-nak a Séfek séfe zsűritagja, akit eleinte nem érdekelte, hogy miket vesz be, de később jobban utánajárt a kábítószereknek.

„Úgy voltam vele, hogy fiatal és szingli vagyok, messze élek az otthomtól, dolgozom reggeltől estig. Mikor, ha ne most éljek? Úgy gondoltam, hogy adok magamnak két évet erre, de sajnos több lett belőle. (...) Ezzel a döntésemmel egy évekig tartó, életveszélyes repülés vette kezdetét. Egyik függőségből estem a másikba, és sajnos, az óvatosságom és a szakmai sikerek sem tartottak vissza attól, hogy tovább zuhanjak. (...) A barátnőmmel való szakítás után volt egy komolyabb összeomlásom. (...) Boldog vagyok, hogy le tudtam állni”

A fordulópontot végül édesapja látogatása hozta el, mikor rádöbbent arra, hogy semmit sem tud felmutatni, és fel kell hagynia ezzel az életmóddal. Hamar megszabadult a kábítószerektől, majd később minden más káros szenvedélyét is elengedte. Ebben persze sokat segített neki felesége, Tóth Gabi is, aki büszke a párjára, hogy ezzel a könyvvel sikerült leküzdenie a maga démonjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás