promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián a kamerák előtt fogdosta meg a barátnője mellét, nem lett jó vége – videó
Borítókép:  Zámbó Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Takács Zsuzska keményen a földre terítette Zámbó Krisztiánt, miután megfogdosta a melleit a Van életünk című műsorban.

Zámbó Krisztián egy időben sokak számára kifejezetten ellenszenves volt, majd szerepet vállalt szerelmével, Takács Zsuzskával az RTL Klub Nyerő páros című műsorának előző évadában, és az egész ország rájött, hogy ő egy vicces, érzékeny ember, így rengetegen megkedvelték. Zámbó Jimmy fia jelenleg a Life TV-n futó Van életünk című realityben szerepel a párjával, és ott is rendszeresen okoznak felejthetetlen pillanatokat a rajongóknak.

Nemrég például azt láthatták a Van életünkben a nézők, hogy Takács Zsuzska önvédelmi óráján Zámbó Krisztián egy bemutató kedvéért hátulról megtámadta őt, és rámarkolt a mellére – Zsuzska pedig cserébe olyan erővel terítette a földre, hogy az énekesnek egyből felakadt a szeme, és szinte köpni-nyelni nem tudott.

Zámbó Krisztián a kellemetlen eset után alig volt képes megmozdulni, majd térden csúszva vánszorgott el onnan, szóval Takács Zsuzska önvédelmi módszere ezek szerint tökéletesen bevált – az alábbi rendkívül mókás videónak pedig az a tanulsága, hogy senki sem jár jól, aki esetleg kéretlenül kikezd Zsuzskával, hiszen akkor rá is ez a sors vár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás