promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamarás Norbi lef*sott bokával adott interjút a Fókusznak – videó
Borítókép:  Kamarás Norbi / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kamarás Norbi mindenkit kiakasztott a Nyerő párosban a gusztustalan történetével, ami egy kellemetlen Fókusz interjúról szólt.

Nemrég Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Fecó estek ki az RTL Klubon futó Nyerő párosból, ami kifejezetten rosszul érintette Kamarás Norbiékat, hiszen nagyon összebarátkoztak a műsor alatt. Búcsújuk megható és könnyes volt, de nem mindenki érezte át a fájdalmukat, ugyanis L.L. Junior például eléggé kigúnyolta őket:

Most sokak meglepetésére az összes eddigi kieső visszatért a Nyerő párosba, de közülük csak egyetlen sztárpár folytathatja tovább a játékot a többiekkel, ezért egy különleges próbatételen kellett részt venniük: igaznak tűnő, illetve ténylegesen valós történeteket meséltek egymásnak, és különböző pénzösszegeket feltéve tippelték meg, hogy ki hazudik, és ki nem – Kamarás Norbi pedig mindenkit kiakasztott a feladat során.

Kamarás Norbi elmondta, hogy egyszer Abádszalókon voltak a szerelmével, Kármán Odettel, mikor egy telefonos videóinterjút akartak készíteni velük a Fókusz számára. Siettek vissza a szállásra, de közben Norbira rájött a hasmenés, és nem bírta ki, ezért egy bokornál könnyített magát. Utána elkezdték a felvételt, majd egy elég kellemetlen meglepetésben volt részük, ugyanis amint Norbi felemelte az egyik lábát, rögtön észrevették, hogy véletlenül lef*sta a saját bokáját.

Természetesen volt nagy nevetés a Nyerő páros stúdiójában, hiszen a történet igaznak bizonyult, szóval Kamarás Norbi tényleg lef*sott bokával adott interjút a Fókusznak.

Itt lehet meghallgatni Kamarás Norbi mókás, de egészen gusztustalan történetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás