promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reszkethet a TV2: Baukó Éva már a Farm VIP győztesét is tudja?
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy Baukó Éva a Survivor, Nyerő páros és A Konyhafőnök VIP után hamarosan a Farm VIP győztesét is idő előtt nyilvánosságra fogja hozni.

Baukó Éva nemrég szinte hadat üzent az RTL Klubnak, mikor jóval a finálé előtt elárulta, hogy ki nyeri a Survivor, Nyerő páros illetve A Konyhafőnök VIP című műsorokat (ezzel nézők százezreinek elrontva az élményt). Igaz, hogy az elején mindenki azt hitte, hogy csak a levegőbe beszél az egykori Való Világ szereplő, de a jóslatai hamar beigazolódtak, így azóta sokan igazi tévés Nostradamusként tekintenek rá, és félve isszák a szavait, nehogy legközelebb azt kotyogja ki, hogy mikor lesz a világvége.

Úgy tűnik, hogy Baukó Éva hamarosan a TV2 orra alá is borsot tör, hiszen nemrég kirakott egy bejegyzést, ami arról árulkodik, hogy már a november 22-én induló Farm VIP 2. évadának győztesét, illetve kiesési sorrendjét is tudja.

„Farm Vip sorrend erdekel? De most már fizetőssé fogom tenni az oldalamat mint Berki”

– írta Baukó Éva a végén beszólva Berki Krisztiánnak, aki élőben közvetíti a gyermeke születését, de ezért pénzt kér a nézőktől.

Persze előfordulhat, hogy Baukó Éva csupán viccelt, és valójában nem tudja, hogy ki nyeri a Farm VIP 2. szezonját, de mivel egyáltalán nem lehetünk ebben biztosak, így jobb, ha vigyázunk vele – hiszen nem mindenki akarja tudni előre, hogy mi lesz a műsor végeredménye.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás