promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ilyen sírás-rívást...” – L.L. Junior porig alázta a zokogó Kamarás Norbit
Borítókép:  L.L. Junior / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb sztárpár esett ki a Nyerő párosból, ez pedig akkora sírást eredményezett, hogy L.L. Junior teljesen kiakadt rajta.

Tegnap este Molnár Gusztiék meglepő és taktikus döntése után Kárpáti Rebeka és Frohner Fecó estek ki az RTL Klubon futó Nyerő párosból, ez pedig nagyon megviselte Kamarás Norbiékat, hiszen igazi barátokká váltak az elmúlt időszakban. Nem csoda, hogy szinte mindannyian sírtak a búcsú megható pillanatai alatt, de L.L. Juniorék egyenesen nevetségesnek tartották ezt.

„Mintha világháború lenne, úgy sírnak. Mintha a Marsra lőnék ki Fecót. Hát ilyen sírás-rívást... Férfiak!? [...] Nem tudok együtt érezni sem, mert nem tudom komolyan venni ezt a nagy hiányt. Nem katonának megy a háborúba, hogy soha nem látják. Hát mindjárt találkozunk, pár nap. [...] Nem értem ezeket, komolyan”

– mondta L.L. Junior, ezzel megalázva Kamarás Norbit és Frohner Fecót is.

Kamarás Norbin látni lehetett, hogy közel került az összeomláshoz, és legszívesebben feladná az újdonsült barátai nélkül a játékot, de úgy tűnik, hogy L.L. Juniorék egyáltalán nem érezték át a fájdalmát – sőt, inkább kigúnyolták őt, ami a visszajelzések alapján nem igazán volt szimpatikus a műsor nézőinek.

Itt lehet megnézni a szavazást:

Itt pedig a búcsú könnyes pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás