promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak elege van a média ferdítéseiből, tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi a közösségi oldalán nyílt meg a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában történtekről, egyben reagált arra, hogy a média már megint elferdítette a tényeket.

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Tóth Gabi utolsó versenyzője, Krisztofer is kiesett, így az énekesnő már csak megfigyelőként fog szurkolni a továbbiakban. Az adás után ellepték az internetet a műsorral kapcsolatos cikkek, amelyek mindegyike kiemelte a címében, hogy Tóth Gabi sírásban tört ki a stúdióban.

Az énekesnő Mindenszentek napján úgy döntött, nem hagyja, hogy a média ismét elferdítse az igazságot, ezért a közösségi oldalán beszélt az érzéseiről.

„A mai nap Mindenszentek. Az elcsendesedésről és megemlékezésről kellene szóljon, szomorú vagyok, hogy ezt nem lehetett tiszteletben tartani. A médiában nincs ünnep, a kattintások száma a tét, így én sem hagyhatlak titeket információ nélkül. Az élet nem mindig igazságos, de meg kell találnunk mindenben a szépet és jót, még akkor is, ha ez most nem könnyű. Vérzik a szívem Krisztoferért, és sokat gondolkoztam azon, hogy írjak-e az érzéseimről. Aztán úgy döntöttem, az igazságérzetem erősebb annál, hogy hagyjam egyes médiumok megint elferdítsék a valóságot, és felhasználják a történteket a saját céljaikra…”

- kezdte az énekesnő, aki hálás azért, amiért ilyen remek embereket ismerhetett meg a versenyzőiben.

„Egyszer minden véget ér, jó és rossz egyaránt, így a mi közös időnk is lejárt. Nem az alázat, a belefektetett munka, vagy a tehetség hiánya miatt kellett búcsúznunk. A mai szalagcímek arról harsognak, a már jól ismert sajtóorgánumok jóvoltából, hogy újra rólam és a lejáratásomról szólt a verseny, ahol én, és így a versenyzőim sem győzhettünk. (...) Én innentől megfigyelőként fogok szurkolni tovább a versenyzőknek. Csendben annyit azért megkérdeznék, hogy megérte ez bárkinek? Három fiatal tehetségről beszélünk, akik kitörési lehetőséget láttak a műsorban…”

Tóth Gabi a posztjában azt üzente a mentoráltjainak, hogy a kamerák mögött sem fogja elengedni a kezüket, továbbra is számíthatnak rá.

„Bármennyire is fáj most, nem szabad, hogy a média elferdítse a tényt, hogy valójában nyertünk! A való életben, nem a virtuális térben”

- fűzte hozzá az énekesnő, aki bejegyzésében arra kérte a Sztárban sztár leszek! nézőit, hogy továbbra is bíztassák a szavazataikkal kedvenceiket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás