promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt az X-faktor egyik versenyzője, beszólt a mentoroknak - videó
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Vajon mivel érdemelték ezt ki a mentorok?

Tovább folytatódik az X-faktor jubileumi 10. évadának válogatója. Az RTL Klub tehetségkutatója mostanra elért arra a szintre, amikor már nem kell tehetségesnek lennie a jelentkezőknek, sőt, még csak egy hangot sem kell eltalálniuk ahhoz, hogy továbbjussanak a Táborba. A komolyságáról és szakmaiságáról híres mentorok bárkinek igent adnak, aki hülyét csinál magából a színpadon.

Persze vannak olyan pillanatok, amikor a zsűri rájön arra, hogy túlzásba viszik a majomkodást, akkor viszont kőkemény, szigorú ítészekbe mennek át, és gyakran azokat is kiszavaznak, akikben lenne potenciál.

Az esetek többségében viszont tényleg olyanok jelentkeznek, akik semmit sem konyítanak a zenéhez, és közülük sokan nem is bírják az őszinte kritikát. A mentorok gyakran találják szembe magukat olyan emberekkel, akik nem hagyják, hogy leszólják a szerintük tökéletes produkciójukat, és inkább visszavágnak, minthogy elfogadják az igazságot.

A szombat esti adásban is számítani kell ilyen balhéra, ugyanis az egyik versenyző keresetlen szavakkal fog beszólni vélhetően ByeAlexnek:

„Haragszom rád, utállak”

- hangzik el az RTL Klub videójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás