promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogsz hinni a szemednek: így néz ki most a Vissza a jövőbe-trilógia Dokija – képek
Borítókép:  Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című filmben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen hihetetlen, de szinte olyan, mintha egy napot sem öregedett volna a Vissza a jövőbe filmek Dokija, Christopher Lloyd.

A háromszoros Emmy-díjas Christopher Lloyd az elmúlt 46 évben olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Száll a kakukk fészkére (ami konkrétan az első filmes munkája volt), Roger nyúl a pácban, Addams Family, Nyom, Kedvenc marslakóm vagy a zseniális Vissza a jövőbe-trilógia, amiben ő alakította a közönségkedvenc Doki karakterét.

Christopher Lloyd a rajongók legnagyobb örömére jelenleg is aktívan színészkedik, a legutóbbi nagy dobása pedig a Senki című akciófilm volt a John Wick filmek készítőitől, amiben Breaking Badből ismert Bob Odenkirk oldalán mutatta meg, hogy még most is be tud keményíteni, ha kell.

A világsztár nemrég néhány élőszereplős Rick és Morty reklámban is feltűnt, amivel nagyon boldoggá tette az embereket, hiszen a népszerű animációs sorozat pont, hogy a Vissza a jövőbe-trilógiából inspirálódott, így nagyon meta volt az egész.

Christopher Lloyd pár nappal ezelőtt a 83. születésnapja alkalmából kirakott magáról két fotót, amiken elbüszkélkedett azzal, hogy milyen szép DeLorean modellt kapott ajándékba – szóval mindenképp érdemes megnézi a lenti posztot, ha kíváncsi vagy, hogy néz ki most a színész, aki még mindig remek formában van, mintha alig öregedett volna:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás