promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic nagyon jól beszél magyarul ebben a videóban - na ettől le fog esni az állad is!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hiszed, hogy ez egy clickbait cím, és Gabriela Spanic csak annyit mond, hogy "sziasztok". Nem, a színésznő összefüggően beszél magyarul.

A magyarok egyik legkedveltebb szappanopera-sztárja, Gabriela Spanic újra hazánkba érkezett, erről pedig a TV2 sikerműsora, a Dancing with The Stars tett közzé videót az Instagram-on. A felvételhez pedig mellékeltek egy posztot is, amely szerint az, hogy pontosan miért érkezett Budapestre a díva, majd kiderül a műsorból, szombaton 20 órától.

A világsztár tehát visszatér a tavalyi nagysikerű szereplése után, amikor a most Tóth Andival táncoló Andrei Mangrával lépett fel a versenyben, feledhetetlen pillanatokat okozva a magyar publikumnak.

Gabriela Spanic a showműsor után szenzációs visszatérést produkált a sorozatok világába is, hiszen újra feltűnt egy szappanoperában. Idén pedig elképesztő jubileumot ünnepel, 30 éve van a pályán.

Az első sorozat, amelyben játszott, a Fenevadak világa volt még 1991-től.

[[vid2]]

Gabriela Spanic érkezésének promóciója pedig elképesztően izgalmasra sikeredett, hiszen a videón a színésznő magyarul ebszél, és nem csak egy mondatot mond, vagy éppen egy rövid beköszönéssel él, hanem összefüggően beszél magyarul.

Íme a nagy bejelentkezés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás