promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az új Batman, Robert Pattinson szuperdögös barátnője, Suki Waterhouse - fotók
Borítókép:  Profimedia/Warner Bros
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2018 óta alkotnak egy párt.

Óriási várakozás előzi meg a Robert Pattinson főszereplésével készülő új Batman-filmet, a The Batman-t, amely valószínűleg a franchise egyik legsötetétebb és legkomorabb alkotása lesz, egy Batman-mozi, amely új megvilágításba helyezi majd a szuperhőst.

És persze a Robert Pattinson-t is, aki Mgyarországon leginkább az Alkonyat-filmekből ismert, még akkor is, ha az első Alkonyat-film bemutatójának immár 13. évfordulóját üljük. Pedig az angol színésznek azért voltak ezeken kívül komoly filmjei is az évek alatt,

talán az egész karrierjéből legjobban kilógó alkotás A világítótorony, amely egy egészen elképesztő hangulattal operáló, amolyan egzisztenciális pszicho-triller.

Talán a The Batman lesz azaz alkotás, amely Pattinson-t igazi filmsztárrá avatja. Pár héttel ezelőtt, a DC Fandome nevű rendezvényének főételeként kaptunk a filmhez egy nagyon jó kis trailert is:

És hogy mi van Pattinson csajozós életével?

A sztár nagyon keveset beszél a magánéletéről, mivel sokszor a nagy médiazaj meglehetősen sokat ártott a szerelmi életének, többek között Kristen Stewart-tal való kapcsolatának is a hatalmas felhajtás miatt lett vége, később jegyben járt FKA Twigs-szel, de ennek a kapcsolatnak is vége lett.

2018-ban viszont összejött a gyönyörű Suki Waterhouse-szal, aki zenész, modell és színésznő is egyben, és úgy tűnik, egyelőre nagyon jól megvannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás