promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka eddig bírta, most nagyon kiakadt: „Sosem volt a világ ennél képmutatóbb”
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Majkának végleg elege van a világ képmutatásából.

Majoros Péter, azaz Majka igazi véleményvezérnek számít Magyarországon, hiszen sosem fél megosztani az esetenként kegyetlenül őszinte gondolatait a világ különböző dolgaival kapcsolatban, ráadásul jelenleg is több mint 539 ezer követő kíváncsi rá Instagramon, így rengeteg emberhez eljut a rapper/műsorvezető vélekedése.

Majka most a művészet, illetve a modern társadalom sokak szerint túlzott érzékenységének kapcsolatáról értekezett legutóbbi bejegyzésében, amin érezni lehetett, hogy a visszafogott stílus mögött heves indulatok tomboltak:

„Semmi nem volt jobb régebben,hiába mondjak az öregek!!! Egy dologban viszont talán mégis... Sosem volt a világ ennél képmutatóbb:(

Alkotni, a művészetet jól megfogalmazni , megmutatni, kiváltságos feladat ami sok ember önérzetét bántja. A legjobban éppen azokét, akik egész életükben az átlagosnál jobban sosem tudtak semmit művelni. Összekeverni a kultúrát az elérzékenyített gondolkodású, 21.századi középszerű ember sértődöttsègével nagyon veszélyes jövőképet mutat.

Főleg ha az ítészek a közösségi oldalakon hoznak ítéletet egy klaviatúra mögül, ami távolról sem objektív vagy igazságos ,és ami miatt emberek vesztik el munkájukat, családjukat. Csak hát sajnos mindig lesznek igazi áldozatok, és pontosan ezekre az igazi áldozatokra lehet mindig hivatkozni, és ezzel jogot formálni az egyoldalú igazság kiközösítésére. Ha megmondják miről szólhat egy dal, hogy mit írjon a szerző, mire gondolhat aki alkot, akkor az a cenzúra legfelsőbb szintje. És ez nem észak-Korea, vagy Fehéroroszország kiváltsága, hanem jelenleg az egész világé. Ha tehetném egy Eric Cartmanes bővített mondatban megbántanám az összes nációt, vallást, gondolkodást,szexuális beállítottságot ami létezik ebben a világban. Köztük saját magamét is..”

Teljesen érthető, hogy Majkát miért zavarja, ha a „középszerű”, „sértődött” emberek az interneten élik ki a frusztrációjukat, és próbálják ráerőltetni a saját értékrendjüket a művészekre/művészetre, hiszen ezzel valóban cenzúrázzák az alkotói szabadságot – ez pedig hosszú távon kiöli a kultúrából azt az őszinteséget, ami pont, hogy a lényege lenne, persze egy bizonyos határon belül.

Itt lehet megtekinteni Majka bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás