promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a bömbölve hisztiző Darth Vader-unoka, Adam Driver csúcsbombázó felesége, Joanne Tucker - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Darth Vader unokájának jó ízlése van.

Adam Driver ikonikus szerepet kapott a Csillagok háborúja 3 legújabb részében, amelyek már a Disney berkein belül készültek, és hát rendesen megosztották a rajongókat. Az első rész után kezdetben még világszerte eufóriában voltak milliók, aztán szépen lassan beigazolódtak a Baljós árnyak.

Az egyik legmegosztóbb karakter az Adam Driver szereplésével filmkockákra vitt Kylo Ren, Darth Vader félig-meddig sötétlelkű unokája, aki újra elkövette a Star Wars-saga ősbűnét. Talán Jar Jar Binks volt az utolsó olyan szereplő a sorozatban, aki ennyire megosztotta volna a nézőket.

Ám az, aki Adam Driver filmográfiáját végigböngészi, azonnal zseniális filmekre bukkanhat, ahol a színész elképesztően jó teljesítményeket nyújtott. Elég csak A házassági történetben nyújtott alakítását felemlíteni, de akik még több igazi Adam Driver-élményt szeretnének átélni,

azok nézzék meg nyugodt szívvel az egyik legjobb filmjét, a Paterson-t, amelyet a zseniális Jim Jarmusch rendezett.

Adam Driver 2013-ban vette feleségül Joanne Tuckert, aki színésznőként dolgozik. Életüket elzárják a média elől, annyit lehet tudni, hogy az egyetemen találkoztak először, mindketten dráma szakra jártak, és itt szövődött szerelem közöttük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás