promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő átalakulás: így lett egy goth csajból Instagram modell – videó
Borítókép:  youtube.com/truly (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aryn már tiniként is egy extrém külsővel rendelkező goth lány volt, de most poénból átalakították őt, hogy úgy nézzen ki, mint egy tipikus Instagram modell.

Aryn (vagyis ahogy az interneten ismerik: Vampryn) 12 éves kora óta goth, így gyakorlatilag azóta jár szinte kizárólag csak fekete ruhákban, amikhez persze extrém smink és kiegészítők is dukálnak, mint például fültágítók, mintás kontaktlencsék és különböző piercingek, amiknek összhatása egyesek szerint egészen rémisztővé teszi őt. Arynt természetesen nem érdekli mások véleménye, hiszen így boldog, és szerinte nincs értelme átlagosnak lenni – de most mégis drasztikus változást eszközölt magán a hecc kedvéért.

Aryn belement abba, hogy egy sminkes tipikus Instagram modellé varázsolja őt, így kapott a bőre egy kis színt, szőke hajkoronát intéztek neki, megszabadították a kiegészítőitől, szemöldöke lett, majd szűk egyberuhába bújtatták – a végeredmény pedig annyira sokkoló lett, hogy a testvére szinte rá se ismert, a pasija pedig alig találta a szavakat, hiszen még sosem látta így.

Mondani sem kell, hogy Arynt is letaglózta a saját látványa, de végül leginkább undort érzett, mivel még a hideg is kirázza ettől az átlagos stílustól. Neki az extrém, goth megjelenés jön be, és ezzel a párja is egyetért, hiszen pár másodperccel a nagy leleplezés után máris kérte a sminkest, hogy alakítsa vissza a szerelmét.

Itt lehet megnézni Aryn nagy átalakulását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás