promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor nagyon beolvasott a kommentelőknek, akik kritizálták a feldolgozását
Borítókép:  Varga Viktor - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekes tisztázta, hogy a Himnuszos videója alatt miért kapcsolta ki a kommenteket.

Varga Viktor nevével többször is találkozhattunk mostanság a médiában, mivel ő nyerte meg Ekanem Bálinttal közösen a TV2-n futó Totem című realityt.

Az előadó kitartása tényleg példamutató, mivel elkapta a Lyme-kórt, és így csinálta végig a döntőt. A kamerák előtt nem mutatta, de minden forgatási szünetben gyakorlatilag a halálán volt. Először csak megfázásnak hitte az egészet, de a műsor után egy hónapig kórházban ápolták.

Viktor visszatért és alkot. Legutóbb a Himnuszhoz csinált egy feldolgozást. Úgy vélte, hogy kell ehhez egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar virtust, valamint az erőt. A klipet Budai-hegység egyik legszebb sziklájánál, Nyakas-kőnél vettél fel.

Az elején a többségnek még tetszett Varga Viktor előadása, de aztán megérkeztek azok, akik páros lábban szálltak bele az újragondolásba. Az előadónak nem volt más választása, inkább kikapcsolta a kommenteket a videónál.

„Ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott ahol van kultúrája. De: Miért kéne végig hallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhány ember a saját hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a k**váik ágyában, de ne az én munkáim alatt!”

- indokolta a döntését Varga Viktor az Instagramon.

Tóth Gabi kommentben taps és szív emojival reagált Viktor döntésére, mivel a múltkor ő is rengeteg kritikát kapott a dalára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás