promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az oka, hogy Kandech Evelyne édesapja nem lesz ott a lánya temetésén
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszólalt a Megasztár egykori versenyzőjének édesapja, aki azt is elárulta, miért nem lesz ott lánya temetésén.

Ahogy arról mi is beszámoltunk a hétvégén, Kandech Evelyne egy hosszú betegség után, 37 éves korában elhunyt. A fiatal énekesnőt a Megasztár első szériájában ismerte meg az ország; halálhíre mindenkit megrendített.

Az énekesnő néhány éve veszítette el az édesanyját, édesapja pedig Sierra Leone köztársaságban él. Bár az apa igyekezett tartani a kapcsolatot legidősebb lányával, sajnos nem tudtak elég időt együtt tölteni. Mielőtt ugyanis Evelyne megszületett volna, a férfit hazarendelték katonának, és azóta sem tért vissza Magyarországra. Később ott alapított családot, Evelyne-el utoljára akkor találkozhattak, mikor az énekesnőt egy tévéstáb kiutaztatta hozzá. 

„Nagyon szerettem a lányomat, és fáj, hogy alig volt időnk egymásra. így hozta az élet. Ezt életem végéig bánni fogom. (...) Említette, hogy van egy betegsége, de azt hittem, hogy tényleg csak egy semmiségről van szó. Valószínűleg nem akarta, hogy a testvéreivel izguljunk miatta”

- nyilatkozott a Bors-nak Ahmed, aki képtelen aludni, mióta megtudta, hogy a lánya elhunyt.

„Amióta tudom, hogy a legnagyobb lányom nincs többé, képtelen vagyok nyugodtan aludni. Állandóan rá gondolok. Azon jár az eszem, hogy vajon miért alakult így az életünk. Minden vágya az volt, hogy még egyszer találkozzunk az életben, átöleljük egymást, de a sors kegytelen volt hozzánk és ez már nem adatott meg nekünk”

A férfit mélységesen elszomorítja, hogy nincs lehetősége Magyarországra utazni, hogy részt vegyen a lánya temetésén.

„Nem állok úgy anyagilag, hogy ki tudjam fizetni az utazást”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás