promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szujó Zoltán lesz az Exatlon Hungary új műsorvezetője? Megszólalt a sportriporter
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy bennfentes szerint máris megvan Palik László utódja az Exatlon Hungary-ben.

Az Exatlon Hungary rajongóit megdöbbentette a váratlan hír, hogy Palik László nem tér vissza a TV2 kaland reality-jének 4. évadában. A műsorvezető úgy döntött, három év után befejezi ezt a munkát.

A műsor hűséges rajongói között rögtön elindult a találgatás, hogy vajon ki lehet majd Palik utódja. Egyesek szerint Stohl András lesz a befutó, míg mások szerint valamelyik korábbi versenyző lesz az új játékvezető. A legtöbben Böjte Dave-re, Kempf Zozóra, és Novák Zalánra tippelnek.

A Promotions.hu-nak sikerült elérnie egy, a TV2-höz tartozó bennfentest, aki úgy tudja, hogy már meg is van, ki veszi át Palik Lászlótól a stafétát.

„Semmi biztosat nem tudok, de állítólag Szujó Zoltán neve is előkerült. De ez még messze nem biztos”

Az informátorunk szerint a TV2 egy Palik Lászlóhoz hasonló műsorvezetőt akar a kaland reality élére, és így került elő Szujó Zoltán neve, hiszen mindketten sportriporterek, és mindketten a Forma-1 kommentátorai voltak.

Bizonyos szempontból nem is lenne meglepő, ha tényleg Szujó Zoltán lenne az Exatlon Hungary új műsorvezetője, hiszen a sportriporter hamarosan a Ninja Warrior Hungary új évadának egyik vezetőjeként lesz látható a TV2-n, így mondhatjuk, hogy kézenfekvő lenne, ha rá esne a választás. Megkeresésünkre a következőket nyilatkozta Szujó Zoltán:

„Semmit nem tudok erről az egészről, engem nem kerestek meg ilyesmivel”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás