promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotók készültek Palik Lászlóról és új szerelméről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közös képeken Palik László és a csinos ügyvédnő.

Az egész országot megdöbbentette a hír, mikor kiderült, hogy Palik László már hónapok óta és csinos ügyvédnővel van együtt, aki ugyancsak egy zátonyra futott házasság után kereste a boldogságot.

Ez azért is volt meglepő, mert mind ez idáig mindenki úgy tudta, hogy Palik az Exatlon Hungary egyik régi versenyzőjével, Cservenák Alexandrával él párkapcsolatban.

A legfrissebb információk szerint Palik László már két évtizede ismeri új kedvesét, akire állítólag már Marsi Anikó is áldását adta. Az Exatlon műsorvezetője már barátai előtt is vállalta szerelmét, akivel együtt hozzák el a gyermekeiket az iskolából. Erről a Blikk egyik olvasó-riportere készített néhány lesifotót, amelyeket IDE kattintva nézhettek meg.

„Laci és Petra közel húsz éve a sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg, hiszen mind a ketten aktívan edzenek, futnak. Ám akkor teljesen más szakaszban járt az életük”

- mondta a lap egyik informátora, míg egy másik arról is beszámolt, hogy a nő erős, határozott, karakán jellem, talán ez az erő keltette fel Palik figyelmét is.

„Az egyik legismertebb sztárügyvéd irodájában tanulta a szakmát. Igaz, egykori mentora általában büntetőügyeket vállal, míg Laci párja – amióta önállósodott – elsősorban ingatlanjogi ügyekkel, családjoggal, társasági joggal, cégek állandó képviseletével foglalkozik. Szintén egy hatalmas magánéleti változás kellős közepén van, éppen válófélben van kisfia apjától. A srác egyébként ugyanabba a suliba jár, ahova Palik fiai”

Az informátor szerint Marsi Anikónak fontos, hogy volt férje boldog legyen, hiszen akkor ő is boldog. A hírek szerint az egykor boldog házaspár továbbra sem fontolgatja a válást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás