promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik Justin Bieber és Hailey Bieber babája?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Justin Bieber nem igazán akarja tologatni a dolgot, és belevágna a családalapításba.

Justin és Hailey Bieber továbbra is boldog egymás mellett, és semmi jelet nem látni arra, hogy bármi feszültség lenne köztük. Az énekes rengeteget változott, ami nagyban köszönhető a párjának. Justin egészségesen étkezik, mindenben lesi felesége kívánságát, tiszteli az embereket, emiatt depressziója is teljesen elszállt.

Az énekes már bánja, hogy anno nem Haileynek adta oda a szüzességét. Aki ilyen kijelentéseket tesz, az bizony nagyon szerelmes, és biztosan a fellegekben jár.

Justin Bieber azonban szintet szeretne lépni, és úgy érzi, hogy készen áll az apaságra.

Az Amazon nem olyan rég mutatta be a Justin Bieber: Our World című dokumentumfilmet. A People magazin hívta fel a figyelmet az egyik jelenetre, ami felett sok rajongó lehet csak átsiklott.

Justin itt elmondta, hogy 2021-ben újabb célokat akar kitűzni maga elé, és jól akarja magát érezni a végrehajtásuk közben. Hozzátette, hogy a családja lesz előtérben, és reméli, hogy összehoznak egy babát is.

Hailey erre visszakérdezett, hogy 2021-ben, a párja pedig megjegyezte, hogy ebben az évben el akar kezdeni próbálkozni.

Nos, Hailey Bieber erre csak azt válaszolta:

„Majd még meglátjuk.”

Nagy kérdés, hogy áll most a sztárpár babaprojektje. Annyiban biztosak lehetünk, hogy Justin Bieber tényleg jól fogja magát érezni, amikor ezt a célt hajszolja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás