promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike nagyon kiakadt – egy tartozást akartak behajtani rajta az autópályán
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Győzőnek úgy néz ki teljesen mindegy mikor és hol forr fel az agyvize.

A múltkor belenézhettünk abba, hogy milyen egy reggeli a Gáspár családnál. Győzike hatalmas balhét csapott, hogy a felesége nem őt szolgálta ki először. Ha ez nem lett volna elég, az alkalmazottak még a kolbászát is megették.

Bea asszony persze ebben a szituációban is higgadt tudott maradni, szóval le a kalappal előtte.

Már régen is láthattuk, hogy a LifeTV visszahozta a Van életünk sorozatba a Győzike show egyik legérdekesebb karakterét, Zolit.

A széria első évadában is merész kérdés volt, hogy a showman tartozik-e Zolinak vagy fordítva. Zoli nem felejt, és ismét felhozta a témát, ami miatt Győzike teljesen kiakadt, és inkább kiszállt volna a kocsiból az autópálya kellős közepén.

„Hagyjuk b*sszus, te is olyan vagy mint Bea, neked is csak a pénz kell”

- akadt ki Győző vezetés közben.

Gáspár Győző úgy gondolta, Zolinak szüksége van egy kis testmozgásra, ezért elvitte kondizni Budapesten. Aki azt gondolta, hogy ebből nem lehet kényelmetlen szituáció, az nagyot tévedett.

A showman szusizni is elvitte Zolit, de végül imádkozás lett az ebédből. Ha már a Bazilikánál jártak, Győző egy pokrócon térdepelve könyörgött azért, hogy Zoli megegye legközelebb a nyers halat. Ennél szürreálisabb nehezen lehetne az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás