promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior keményen beszólt a Sztárban sztár leszek-nek, és Tóth Gabit sem kímélte: „Poros klisé”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Junior nagy kiakadt, mikor látta, hogy az egyik versenyző hogyan utánozta le őt. Kendőzetlen véleményt mondott a műsorról.

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Krizsán Lili esett ki, de nem az ő produkciója váltott ki haragot az eredeti előadóban, hanem Szaszák Zsolté, aki L.L. Junior Raggamoffin című slágerét adta elő.

A produkció nagyon lenyűgözte a mestereket, és igen jó pontokat is kapott érte.

„Nekem te kiváló versenyző vagy." Junior részletekben vette fel, te mindent egyben csináltál meg. Én voltam L.L. Junior itt, én kész voltam"

- mondta a műsorban Tóth Gabi.

Majka és Pápai Joci azonban nem értettek vele egyet, rávilágítottak a produkció pontatlanságaira, és még maga Junior is hangot adott a véleményének a közösségi oldalán.

„Egyedül Tóth Gabi bírt leutánozni engem. Senki nem bír azzal az energiával, amivel ő született. Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal “szétcigánykodjon” egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért Kőkeményen!

Az RTL klubos szerződésem nem engedte, hogy emellett szólhassak, megjelenhessek.

Köszönöm Jocó és Majka, hogy elmondtátok hogy nem erről szól, és igen, Gabi tévedett azt illetően hogy külön vettem fel/ adom elő, mert pont tegnap és tegnap előtt ( és minden hétvégén) adtam/ adom elő ezt a dalt élő zenekarral, ugyanígy, tánccal, koreográfiával.

Minden másodpercet és szegmensét megírtam, koreografáltam. Nagy tisztelettel kérem a művészeket és a többségi társadalmat, NE 90’s KLISÉKKEL PARODIZÁLJANAK MINKET, hanem utánozzák le a munkánkat, mert igenis van benne Meló, idő, szív , és fájdalom.

Csók mindenkinek"

- írta a posztjában Junior, amit azóta már eltávolított.

Az alábbi videókban meghallgathatjátok a dal eredeti verzióját, és azt, amit Szaszák Zsolt adott elő a Sztárban sztár leszek!-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás