promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberségből jeles: sérült csótányt talált, bevitte az állatorvoshoz
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen megható történet járja körbe az internetet, ugyanis egy férfinek úgy megesett a szíve egy sérült csótányon, hogy bevitte egy állatorvoshoz.

Thaiföldön történt nemrég egy igazán különleges eset, ugyanis egy férfi talált egy sérült csótányt, de sokakkal ellentétben ő nem taposta agyon, illetve nem is ment el mellette szó nélkül: mivel megsajnálta, így fogta magát, és elvitte egy állatorvoshoz, hátha a szakember tud segíteni a rovaron – és nagyon jól tette, ugyanis a kis csótány ennek köszönheti az életét.

„Ez nem vicc. Ez együttérzést és sajnálatot mutat minden élőlény felé. Az összes élet szeretni való... Bárcsak több ilyen ember lenne a világon”

– írta az állatorvos, aki kezelésbe vette a csótányt.

A rovart berakták egy oxigénkamrába, másnapra pedig szerencsére sokkal jobban lett, így vígan élheti tovább az életét. Az állatorvos természetesen teljesen ingyen vállalta az ellátást, annyira meghatotta őt a férfi együttérzése és embersége – persze lehet, hogy a legtöbb ember baromságnak tartja az egészet, de az biztos, hogy eddig sokakat megérintett ez a kedves kis történet.

Íme az éppen kezelés alatt álló csótány:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás