promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna egy dolgot nagyon megbánt az életében, és ehhez Keanu Reevesnek is köze van
Borítókép:  Madonna / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Madonna kevés dolgot bánt meg az életében, de még mindig rettenetesen érzi magát amiatt, hogy annak idején nemet mondott a Mátrix című Keanu Reeves filmre.

Nemrég Madonna volt a Tonight Show vendége, ahol a legújabb zenés dokumentumfilmjét, a Madame X-et népszerűsítette. Az interjú során a műsorvezető, Jimmy Fallon megkérdezte az ikonikus popsztártól, hogy igaz-e, hogy régen felajánlották neki a Macskanő szerepét a Batman visszatérben, ő pedig elárulta, hogy igen, de nemet mondott rá, amit utólag egy kicsit meg is bánt – de nem ez volt az a döntése, ami miatt ma is szívja a fogát.

Madonnát még most is rettenetesen frusztrálja, hogy annak idején nemet mondott a Mátrixra, hiszen úgy gondolja, hogy az minden idők egyik legjobb filmje – szóval nagyon megbánta, hogy nem vállalta el a Wachowski-testvérek epikus akció/sci-fijét, amiben Keanu Reeves mellett láthattuk volna őt.

Utólag elég érdekes elképzelni Madonnát a Mátrixban, hiszen nem igazán van benne olyan szerep, ami kifejezetten illene hozzá, szóval lehet, hogy jobban jártunk azzal, hogy nemet mondott.

Hamarosan amúgy ismét elmerülhetünk a Mátrix különleges világában, ugyanis december 22-én érkezik a Mátrix: Feltámadások című folytatás, amiben természetesen Keanu Reeves is visszatér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás