promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
El akarták rabolni Gáspár Evelint, könnyek között vallott a részletekről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző, azaz Győzike reality-je, a Győzike Show 2005. február 7-én került először az RTL Klub műsorára, nézettsége pedig minden várakozást felülmúlt: a legtöbb nézőszámát 2005. április 11-én érte el, akkor több mint 2,2 millió ember volt kíváncsi Győzike és családja mindennapjaira. Győző nagyobbik lánya, Evelin 11 éves volt, amikor egy ország kezdte követni mindennapjait, és bár nem bánja, hogy így nőtt fel, vannak rossz emlékei.

Gáspár Evelin néhány hónapja Osváth Zsolt YouTube-műsorában, a ZSHOW Time-ban vendégeskedett, ahol többek között arról beszélgettek, hogy hogyan is „élte túl” gyermekként a mindennapos Győzike Show-s forgatásokat, mit kezdett a hirtelen jött hírnévvel – 11 évesen.

Evelin elmondta: nem bánja, hogy így nőtt fel, de vannak olyan emlékei abból az időszakból, amelyekről még most is csak könnyek között tud beszélni.

„Benne vagy a tévében, ezáltal máshogy viszonyulnak hozzád az osztálytársaid és a tanáraid, a körülötted lévő emberek. Non-stop bántottak, akkoriban még a MyVip volt, meg küldték a postai leveleket is. Ezekben is csak a bántás volt, hogy kövér vagyok, kiesik a kapa a számból, meg utálatos vagyok, mert nem tetszett a személyiségem sok embernek”

– mondta Gáspár Evelin, akit a műsorvezető a család egykori házikedvnecéről, Buksiról is kérdezett.

„A Buksi, az éles volt. A múltkor is volt egy kérdezz-felelek az Instán, és amikor írtam vele kapcsolatban a választ, elsírtam magam. Akkoriban fenyegették a családomat. Kaptunk leveleket, hogy elrabolnak minket, ha nem fizetünk. Aztán ellopták a kutyát az udvarból, egy Salgótarjánban található felüljáróhoz kötözték, az egyik vonat megcsonkította. Akkor nagyon rossz volt, mert megijedtem, hogy majd velünk is történni fog valami. A szüleim is elgondolkoztak ezen, testőrökkel járkáltunk.Nagyon durva volt úgy élni, hogy bármikor elrabolhatnak”

– vallotta a műsorban Gáspár Evelin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás