promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történhetett? Bangó Margit kitiltotta Emiliót a búcsúkoncertjéről
Borítókép:  Youtube/ Bangó Margit és Emilio duett (2014) - Álltam a hídon (Screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bangó Margit Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából egy utolsó nagykoncertre készül a Papp László Budapest Sportarénában februárban. A fellépők listáján eddig a művésznő unokájának, Tinának a férje, Emilio is szerepelt. Ám az énekes mostanra nem látható az esemény leírásában, egy közeli ismerős szerint tiszteletlen volt Bangó Margittal, aki vélhetően kitiltotta a nagy eseményről.

 A koncertet eredetileg 2020. október 25-én rendezték volna meg, aztán 2021. május 16-ra tűzték ki az újabb időpontot, de közbeszólt a koronavírus-járvány, a zenészek és a nézők biztonsága érdekében várni kellett. Az új – és remélhetőleg immár végleges – időpontot már nagyon várják a muzsikusok, a fellépők listája is összeállt már: olyan előadók lépnek fel Bangó Margittal, mint Kökény Attila, Takács Nikolas, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Eddig Emilio is listán volt, ha viszont valaki most vált jegyet, már nem találja a fellépők között. 

„Emiliót a tenyerén hordozta Margit, úgy bánt vele, mint a saját fiával. Megkapott tőle mindent, amit ebben a családban megkaphatott, lehetőséget arra, hogy a tehetségét kibontakoztassa, tévészerepléseket, karriert, jó életet. Mégsem tudott hálás lenni”

– nyilatkozta a Bors napilapnak egy közeli ismerős, aki ennél többet nem mondhatott. Azt azonban még hozzátette:

„Emilio tiszteletlen volt Margittal, amit semmilyen körlümények között nem tolerál az énekesnő, vélhetően ezért nem szerepel az utolsó nagy buli fellépői között.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás