promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel pontosan tudja, hogy mindenki a „család” miatt oltogatja őt
Borítókép:  Vin Diesel / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vin Diesel a Halálos iramban-szériában már annyiszor kiejtette a száján a „család” szót, hogy mém lett belőle.

Aki ismeri a Halálos iramban filmeket, az tisztában van vele, hogy Vin Diesel szériája mennyire családközpontú, hiszen a szereplők szinte 10 percenként emlékeztetik erre a nézőket, ami már-már egészen vicces. Ezek az alkotások annyira erőszakosan nyomják a „család”-ozást, hogy elég csak annyit mondania valakinek, hogy „család”, és jó eséllyel nem a szüleink, gyermekeink vagy rokonaink jutnak eszünkbe, hanem a Halálos iramban.

Vin Diesel több évtizede folytatott „család”-ozása odáig fajult, hogy mém lett belőle, és bármit is rak ki Instagramra, rögtön több ezer komment jelenik meg alatta, amikben természetesen csak annyit írnak, hogy: család.

Ez sokak számára lenne idegesítő, de úgy tűnik, hogy a világsztár benne van a poénban, hiszen nemrég ezt írta ki egy videóhoz, amin a filmbeli testvérével, Jordana Brewsterrel szerepel:

„Micsoda varázslatos hétvége. Család... igen, kimondtam. Haha. Csak a szeretet... Örökké.”

Vin Dieselt valószínűleg azért nem zavarja mások részéről ez a sokszor beszólásnak minősülő „család”-ozás, mert tudja, hogy ezzel is csak az a pozitív üzenet terjed, amit az összes Halálos iramban filmmel közvetíteni szeretne – szóval hiába röhögik ki őt az emberek, őt ez cseppet sem érdekli, mivel a „család” a legfontosabb.

Itt lehet megnézni Vin Diesel és Jordana Brewster videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás