promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forralt medvevizelettel akarta enyhíteni a szomját, pusztító erdőtűz lett a vége
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy 30 éves, betépett nő túrázás közben megszomjazott, ezért medvevizeletet akart forralni, de végül hatalmas erdőtüzet okozott.

Alexandra Souverneva az interneten sámánnak vallja magát, ami nem meglepő annak tudatában, hogy elvileg egy kis marihuánával a zsebében és a szervezetében túrázva akart átjutni Kaliforniából Kanadába, ami több mint 4000 kilométeres távolság. A kis „kalandja” nemrég elég nagy galibát okozott, ami miatt akár börtönbe is juthat.

A 30 éves nő szeptember végén betépve bandukolt egy kaliforniai erdőben, mikor megszomjazott. Nagy szerencséjére pont sikerült találnia egy medvevizelet tócsát, és elhatározta, hogy felforralja azt, hogy tudjon mit inni – de a szomjoltó akció hamar katasztrófát eredményezett, ugyanis pillanatok alatt pusztító erdőtűz szabadult el.

Alexandra Souverneva próbált elmenekülni, mintha semmi se történt volna, de foglyul ejtették őt a lángok, ezért kénytelen volt segítséget hívni. Megúszta az esetet, de a tűzöltók egyből látták rajta, hogy elég zavart, és valószínűleg ő okozta a tüzet, ami végül elég durván elterjedt, és nagyjából 35 négyzetkilométernyi területet tett a földdel egyenlővé, miközben több család otthonát is megsemmisítette.

Az erdőtüzet szerencsére már sikerült azóta megfékezni, Alexandra Souvernevát pedig könnyen lehet, hogy 9 évre börtönbe zárják a butasága miatt, de előtte természetesen még megvizsgálják, hogy milyen mentális állapotban van, mert ez azért tényleg egy elég meghökkentő eset.

Íme az elkövető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás