promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a szőke Terminátor, Dolph Lundgren csúcsbombázó lánya, a gyönyörű Ida Lundgren - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően gyönyörű lánya van a Rocky terminátortestű "főgonoszának".

Dolph Lundgren valószínűleg mindenkinek azonnal beugrik, mint Rocky Balboa egyik legkegyetlenebb ellenfele, aki az olasz csődör barátját a földbe döngölte, majd Stallonénak egészen a Szovjetunióig kellett utaznia, hogy revansot vegyen a szovjet sportológépen.

Dolph Lundgren amúgy sem nem amerikai, sem nem szovjet, hanem svéd származású. 1957. november 3-án született Svédországban, Spånga városában.

Dolph nemcsak színész, hanem filmproducer, harcművész és modell is, a nagy áttörést pedig a Rocky-film hozta el az életében 1985-ben. Rendezőként pedig, a címével a karrierjébe minden betűjével nagyon jól illeszkedő filmmel, a Terrorcsapdával debütált.

Nem fogjátok elhinni, de a Feláldozhatók sztárja egy igazi reneszánsz ember, vegyészmérnökként végzet az egyetemen, volt katonai szolgálatban is, illetve ő volt a svéd Kjokusin karate csapatkapitánya is egy hosszabb ideig. A filmek mellett a tévében is számtalanszor megfordul, 2010-ben például hazájában, Svédországban részt vett az Eurovízós Dalfesztiválra jegyet váltó svéd csapat kiválasztásában is,

a műsor pedig nézettségi rekordott döntött az északi országban.

Lundgren-nek két lánya van, Ida és Greta, közülük pedig a most 25 éves Ida követte édesapját a média világába, ő modell lett, de emellett filmekben is szerepel. A leghíresebb szerepe a 2009-es Rajtaütők című moziban volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás