promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose mindenkit kiakasztott az anyaszült meztelen fotójával – Most túl messzire ment? 18+
Borítókép:  Demi Rose / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demi Rose minden eddiginél bevállalósabb képet rakott ki magáról, amin teljesen meztelenül láthatjuk őt – ez pedig sokakban felháborodást keltett.

A 26 éves Demi Rose tökéletes testére már lassan 18 millió ember kíváncsi Instagramon, ami teljesen érthető, hiszen a népszerű modell olyan adottságokkal rendelkezik, amik pillanatok alatt megszédítik az embereket. A híresség folyton szexi fotókkal bombázza a követőit, de most olyat tett, amire senki sem számított.

Demi Rose konkrétan anyaszült meztelenül pózolt Mexikóban, és erről képet, illetve videót is készített, a felvételeken pedig kendőzetlenül megcsodálhatjuk a vadítóan kerek popsiját, illetve oldalról a hatalmas melleit is – szóval egészen hihetetlen, hogy az Instagram engedte kirakni ezt a posztot.

Sokak szerint Demi Rose ezzel egy kicsit átlépte a határokat, hiszen az Insta-modellek általában inkább csak sokat sejtető fotókat szoktak kirakni magukról, az ehhez hasonló tartalmakat pedig az OnlyFans oldalukon árulják – bár már több mint 1,5 millió ember kedvelte a híresség posztját, szóval a többségnek bejött a bevállalós bejegyzés.

Itt lehet megnézni Demi Rose pucér hátsóját – és igaz, hogy az Instagram ezt simán engedélyezte, de mi mégis rakunk mellé egy 18+-os figyelmeztetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás