promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feleségül vette a rizsfőzőjét egy indonéz férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy indonéz férfi egy rizsfőzőben találta meg élete párját, ezért feleségül vette a készüléket – de a házasság sajnos nem tartott sokáig.

Khoirul Anam sokáig kereste az igazit, aki megbízható, kiszolgálja őt és mindig ott van, amikor kell neki. Hiába próbálkozott, sosem járt sikerrel, majd rájött, hogy végig a szeme előtt volt az, akire mindig is vágyott: a rizsfőzője. Nem is tétlenkedett tovább, egy aprócska ceremónia keretein belül feleségül vette a Philips márkájú háztartási készüléket.

„Fehér, szerető és engedelmes vagy. Nélküled nem lenne megfőzve a rizsem”

– írta megható őszinteséggel Khoirul Anam.

Sajnos nem tartott sokáig a románc, ugyanis a férfi mindössze négy nap után elvált újdonsült feleségétől, mivel rájött, hogy a rizsfőzésen kívül semmi máshoz nem ért – szóval nem volt elég közös témájuk, ami valóban nagy probléma egy kapcsolatban.

Még mielőtt valaki a fejéhez kapna, hogy milyen őrültségeket csinálnak egyesek, eláruljuk, hogy az egész csupán egy jól sikerült poén volt Khoirul Anam részéről – sőt, annyira ütősre sikeredett a dolog, hogy voltak olyan portálok, amik tényként hozták le a hírt, pedig csak mókázásról van szó, ami zseniális módon állít görbe tükröt az olyan férfiak elé, akik sajnos valóban nagyjából egy egyszerű rizsfőzőként tekintenek a feleségükre.

Íme pár kép a ceremóniáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás