promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin olyan kerek popsit villantott, hogy azóta is keressük a leesett állunkat – fotók
Borítókép:  Gáspár Evelin / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin igazi bombanő lett, hiszen most is olyan fotókat rakott ki magáról, amikkel pillanatok alatt az ujjai köré csavarta az embereket.

A közönség a Győzike show-ban ismerte meg először Gáspár Evelint, akiből egy sokak szerint meglepően okos és határozott nő lett az utóbbi években. A híresség rengeteget fogyott, ami nagyot lendített az önbizalmán, ezért elkezdett egyre merészebb képeket posztolni – de ez nem mindenkinek tetszett, így elég gusztustalan beszólásokat kapott a teste miatt.

Gáspár Evelinről szerencsére lepattannak a durva támadások, hiszen egyáltalán nem érdekli őt a trollok negatív véleménye – sőt, továbbra is szexi fotókkal lepi meg a hűséges követőit, ugyanis most például egy divatos feszülős nadrágban mutatta meg a kerek popsiját.

Most kivételesen szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott Gáspár Evelin, hiszen valóban elég csábító a megjelenése a képeken – szóval nem véletlen, hogy már több ezren kedvelték a posztját, és többek között Vasvári Vivien is dobott rá egy szívecskét Instagramon.

Itt lehet megnézni Gáspár Evelin dögös fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás