promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babettnél betelt a pohár: „Ennyi sületlenséget még nem hallottam”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett besokallt, és most tényleg nem finomkodott.

Köllő Babett nagyon sok negatív visszajelzést kap a Sztárban sztár leszek! első élő show-jában való megjelenése miatt. A színésznő egy lehengerlő, tüzes ruhakölteményt viselt, amihez hozzá illő sminket és frizurát is kapott.

Természetesen a többség dicsérő szavakkal illette a luxusfeleséget, de úgy látszik, nagyobb volt a hangja azoknak, akik szerint Babett ”szétoperáltatta” az arcát.

Köllő Babett egy ideig tűrte a negatív kommenteket, de most betelt nála a pohár, és egy hosszú posztban reagált az Instagram-oldalán.

„Életemben ennyi sületlenséget még nem hallottam, mint amit ez az új smink kiváltott! Komolyan!!!!! Van fantáziája az embereknek és nagyon unatkozhatnak is páran! Állítólag teljesen 'szétoperáltattam' a fejem és színes kontaktlencsét is viseltem... stb.! Nos, ez mind butaság! Ezen a héten, a következő sminknél látni lehet majd ,hogy semmiféle operáció nem történt. (Vagy visszaoperáltattam magam hirtelen.) Kontaktlencsém sincs, pusztán a zöld szememet jobban kiemelte ez az új smink. Én szerettem, és az sem baj, ha valakinek nem tetszett, csak az a sok sületlenség… az ne lenne”.

A Sztárban sztár leszek! mesterei egy különleges show keretében fognak megjelenni a Dancing with the Stars következő adásában. Hogy pontosan miért mossa össze a két műsort a TV2, arról az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás