promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Stohl Luca otthagyta a TV2-t
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stohl András lánya egy olyan műsort fog vezetni ezentúl, amilyen Magyarországon még nem volt.

Stohl András nagyobbik lánya sokáig a TV2 csapatát erősítette, azonban most eljött az idő, amikor úgy döntött, munkahelyet vált. Stohl Luca a közösségi oldalán jelentette be, hogy a 168.hu-hoz csatlakozott, ahol a Szenzitív című műsort fogja vezetni.

Hogy pontosan milyen műsorról is van szó, arról Luca a következőket mondta:

„Egy közel egyórás heti műsorról van szó, amelynek a címe: Szenzitív. Adásonként négy-öt vendéggel járunk körbe egy-egy uralkodó alapérzelmet. Az első adás témája a gyűlölet lesz, amely sajnos eléggé aktuális. Meghívtunk egy anyát, akinek a tizenkilenc éves leszbikus lányát a gyűlölködő osztálytársak és tanárok taszították az öngyilkosságba. Ő az abszolút civil női szem, aki érzékelteti, mire képes a gyűlölet. Egy pszichológiai tanácsadóval általánosságában vizsgáljuk meg, hogy egyáltalán miért 'szeretünk' ennyire gyűlölködni. Filippov Gábor politikai elemzővel keretbe helyezzük ezt az egészet. Vele arról beszélgetünk, hogy a közélet és a politika miként hat ebből a szempontból. Ezen kívül minden adásban egy művész is vendégeskedik majd. Elsőként Pion István író, slammer és a Pesti Hírlap főszerkesztője, aki egy, a kontextushoz kapcsolódó művészeti alkotással készül. Izgalmas, kreatív műsor lesz. Ilyen még nem volt Magyarországon”

Bár Luca már 2016 óta televíziózik, a mai napig izgul, de csak az első adások előtt, mert azt tartja a legnehezebbnek.

„Nem kis feladat egy ismeretlen vendéggel egy pillanat alatt oldottan beszélgetni. Korábban a délelőtti műsornál pár év alatt megismertem a visszatérő hírességeket, szakértőket. Most viszont egy új csapatba csöppentem, akik tudják, hogy eddig a könnyedebb vonalat képviseltem. Meg kell állnom a helyemet”

- fogalmazott a műsorvezető a 168 órának.

Stohl Luca úgy érzi, hogy az esti szórakoztató műsorokban nem igazán találta meg önmagát, jobban kedveli azokat a műsorokat, ahol beszélgetni, új szempontokat megismerni, véleményeket ütköztetni, emberi történeteket megosztani, információt lehet gyűjteni. Úgy fogalmazott, hogy később akár portrébeszélgetéseket is csinálna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás