promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Esküvője után kórházba került Rékasi Károly
Borítókép:  Acnews.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Titokban megoprálták Rékasi Károlyt, a színművész esküvője után feküdt kés alá, baleset óta ez volt a tized beavatkozás.

A népszerű színművész a Blikknek nyilatkozva elmondta, az operációra már tavaly szükség lett  volna, ám a koronavírus miatt elhalasztották. Ezért műtötték meg az esküvője után, a varratszedés után néhány nappal pedig már az edzést is elkezdhette, igaz, csak szigorú orvosi felügyelet mellett.

„Az esküvőm után néhány héttel már kórházban feküdtem. Ez volt a tizedik beavatkozás, a csípőprotézist beültetése. A műtét jól sikerült, hálás vagyok a sportkórház dolgozónak, a mindre odafigyelő, csodálatos nővéreknek és dr. Bálint Lehelnek, aki nagyszerű profizmussal végezte a műtétet, visszadva ezzel emberi méltóságomat”

– nyilatkozta a színész. A napilap felidézi, hogy a motorozó Rékasi Károlyt 2015-ben, kanyarodás közben gázolta el egy autós Budapesten; a színművész súlyos koponyasérülést és szilánkos töréseket szenvedett, életét az azonnali beavatkozásnak köszönheti.

Azóta is többször megműtötték, a legutóbbi hírét már meg sem osztotta a követőivel, mivel szeretett volna nyugalomban lábadozni. A színész a lapnak elárulta, újra nagy tervei vannak.

„Nem mondtam le arról, hogy visszatérjek a színpadra, ha lesz még, ahol kellek. Régi vágású ember vagyok, azt gondolom, ha a néző beül a színházba, szeretné a színésznőt szépnek, a színészt pedig férfiasnak látni. Ezzel magam is így vagyok. Ehhez viszont számomra szükség van a sportra, bár a mostani edzést inkább nevezném állagmegóvásnak”

– mondta Rékasi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás