promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox új kinézete mindenkit sokkolt – Miért csinálta ezt magával?
Borítókép:  Megan Fox / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox nagyon meglepte a követőit, ugyanis stílust váltott, és egy olyan képet rakott ki magáról, amin szőke hajjal láthatjuk őt.

Megan Fox valódi szexszimbólum, hiszen a Transformers-széria óta rengeteg ember számára testesíti meg az igazi álomnőt, és ez nem meglepő, mivel a színésznő mindig brutálszexi. A fekete haja, csábító tekintete, telt ajkai és az elképesztően vadító teste jelenleg is közel 17 millió Instagram követőt vonz, de most mindannyian szinte sokkot kaptak a híresség legújabb posztjától.

Megan Fox mondhatni felrobbantotta az internetet, ugyanis úgy tűnt, hogy stílust váltott, és sokak legnagyobb meglepetésére ezüstös szőkére festette a haját – és igaz, hogy még mindig hihetetlenül dögös, de a visszajelzések alapján így furcsa módon elveszett belőle az, ami igazán ellenállhatatlanná tette őt.

Szerencsére nem kell aggódniuk Megan Fox rajongóinak, hiszen a színésznő felfedte, hogy mindössze a Johnny & Clyde című, 2022 tavaszán érkező film miatt néz ki így, és hamarosan valószínűleg visszatér a jól megszokott fekete frizurájához – szóval mindenki megnyugodhat, csak átmeneti állapotról van szó.

Itt lehet megnézni Megan Foxot szőkés hajjal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás