promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bárki fizethet Cicciolinának, de pornó helyett egészen mást kap
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Büszkén jelentette be a 69 éves, Olaszországban élő Staller Ilona, azaz Cicciolina, hogy október 15-től egy világhírű ruhamárka arca lesz. Ez még semmi: elárulta, hogy még mindig hazaköltözne, pénzért sakkozik idegenekkel, és szerinte nagyon szépek a mellei, bármit hirdethetne velük. 

Nemzetközi ruhamárka reklámarca a 69 éves fotómodell, aki igyekszik feltalálni magát Olaszországban, de a legnagyobb vágya még mindig az, hogy hazaköltözhessen Budapestre.

Október 15-vel kijön egy nagyon frankó ruhamárka kampánya, amit az egész világ ismer. Minden újságban benne lesz a fotóm, benne leszek a tévében, mivel részt veszek ebben a kampányban. A Desigual arca lettem”

– mondta Cicciolina a Metropolnak, hozzátéve, hogy nagy örömére a budapesti üzletekben is felbukkan majd. Ezzel kapcsolatban azt is megjegyezte, hogy amennyiben Magyarországon kapna ilyen lehetőséget, akár melltartót, bugyit, vagy rúzst reklámozni, benne lenne.

Nagyon szép melleim vannak. Bármit tudnék hirdetni”

– büszkélkedett a volt pornós, aki jelenleg 14 cica mamája, a reklám és az állatok mellett pedig idegenekkel jár sakkozni – újabban ezzel keresné kenyerét, nem mellesleg ez – meglátása szerint – segít megértetni az emberekkel, hogy ő nem csak „egy buta pornós”.

„Kislánykoromban a papám megtanított sakkozni, és mindig megvertem őt. Manapság fel szoktam tenni Facebookra, hogy „ki akar sakkozni velem?”, majd megmondom mennyibe kerülök, és kifizetnek. Így nincs az, hogy jaj, a pornós Cicciolina. Az utolsó munkámat a 80-as években csináltam, és bár még mindig valakinek ez eszébe jut, de szerencsére már egyre jobban feledésbe merült az a Husika. Most azt mondják, hogy jé, te tudsz sakkozni?”

– zárt gondolatait Cicciolina, aki – valljuk be – mindig egy kifejezetten figyelemfelkeltő jelenség volt; bárhol feltűnt, ott szinte biztos, hogy maradandó pillanatokat okozott. Gondoljunk csak például arra az esetre, ami Hajdú Péterrel történt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás