promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért örült neki Gáspár Laci, hogy leállt a Facebook és az Instagram
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci túl sokszor szokott ránézni a telefonjára.

Hétfőn nagyon hosszú időre teljesen leállt a Facebook, az Instagram és a WhatsApp. Nálunk pont csúcsidőben, nagyjából este 17 és 18 óra között szakadt meg a kapcsolat, amikor rengetegen használják a közösségi médiát.

Anno 2008-ban volt a leghosszabb szolgáltatáskiesés a technológiai óriásnál, és ez ugyebár már jóval több felhasználót érintett, mint akkor. A szerverhiba több platformra is kihatott, ami súlyos pofon volt a cégnek. Mark Zuckerberg vagyona alig néhány óra alatt 7 milliárd dollárral, vagyis több mint 2 billió forinttal csökkent.

Sokak szerint érdekes, hogy a leállás pont rögtön azután a botrány után jött, amit Frances Haugen, egy korábbi alkalmazott kavart. Ő azt hangoztatta, hogy a Facebook nem nézi, milyen károkat okoz a világban és nem áll stabil lábakon, ha a biztonságról van szó. Náluk mindig csak az az első, hogy miképp lehetne növekedni.

Gáspár Laci sem esett pánikba, amikor leállt a közösségi média, inkább a gyerekével gyűjtöttek fát, és sütöttek egy kis szalonnát a szabadban. Az X-faktor mentora igazából még örült is neki, hogy nem kell a telefonját nyomkodnia.

„Vannak jó dolgok az életben, a telefon is egy ilyen dolog, de nem szabad, hogy átforduljon, és én legyek a telefonért. A telefon legyen értem. Egyébként amikor volt ez a leállás, akkor én kicsit megnyugodtam. Mindig szoktam nézni, hogy mit írnak, nincs-e valami rosszindulatú kommentelő, vagy valami, mert azokat törölni kell”

- nyilatkozta a Fókusznak az énekes. 

Az X-faktor mentora például akkor sem veszi elő az okostelefonját, amikor a párjával elmennek egy étterembe, és közben az ételre várnak, mert szerinte az igazán kiábrándító tud lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás