promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo: Azért van egy elég jó pacekom, amivel máshol is pénzt kereshetek
Borítókép:  YouTube / Pumped Channel
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo isteni jelként vette volna, ha nem javulnak meg a közösségi oldalak: a testépítő infulenszer Twitter-oldalán üzent, hogy az amatőr pornóról ismert OnlyFans-re regisztrál, ha nem tudják orvosolni a Facebook és Instagram oldalakat megbénító problémát. Terveit kifejtette a Promotions.hu-nak.

Hétfőn késő délután egy komoly hálózati hiba miatt váratlanul az egész világon leállt a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp. A súlyos problémát csak hét órával később orvosolták, Mark Zuckerberg ezután üzent közösségi oldalán.

„A Facebook, az Instagram, a WhatsApp és a Messenger most már újra működik. Sajnálom a mai zavart. Tudom, mekkora szerepe van a szolgáltatásinknak abban, hogy kapcsolatot tarthassatok azokkal, akik fontosak számotokra”

– üzente az amerikai feltaláló, a Facebook alapítója. 

Nem kevésbé fontos és ismert közszereplő reagált a kialakult helyzetre: Szabó Gábor, a magyarok Pumped Gaboja Twitter-oldalán kommentálta az esetet. Mint írta, isteni jelnek veszi, ha nem tudják megoldani a leállást: ő bizony az amatőr pornóról ismert OnlyFans-t választja az Instagram helyett.

Ha nem tudják megjavítani az Instagramot, megyek az OnlyFansre, és ezt isteni jelként veszem

– írta az influenszer, aki nem mellesleg az elmúlt években rengeteg követő szívébe betáncolta magát, hiszen mára már épp a közösségi oldalából él. Éppen ezzel kezdte, amikor a Facebook-krízis után néhány órával telefonon kerestük.

Konkrétan az Instagram-oldalamból élek, úgyhogy kissé bepánikoltam, mert benne lehet a pakliban, hogy egyszer végleg törlik az adatbázist, és ez tegnap is megfordult a fejemben. Ugyanakkor megfogadtam magamnak, hogy még egyszer nem fogok elveszíteni mindent, azonnal csináltam volna egy OnlyFans-profilt. Pornós tartalmakat nem töltenék fel, de azért van egy elég jó pacekom, amivel máshol is pénzt kereshetek

– mondta a Promotions.hu-nak Pumped Gabo.

Az influenszertől a reality sem áll távol: még a Balaton Sound előtt jelentkezett a Való Világba, ám az nem hozta meg az áttörést. A szervezők vélhetően akkor még nem sejtették, hogy évekkel később Pumped Gabo világhírű realityben csillogtat majd: szerepelt lengyel valóságshow-ban (MTV Varsó Shore), idén nyáron pedig egy főműsoridős amerikai produkcióban, az MTV The Challenge című ikonikus műsorában szoríthattunk érte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás