promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hérosztestű színész meztelenül zuhanyzott egy sorozatban, most az egész világ ezt a videót pörgeti vissza újra és újra - és persze újra!
Borítókép:  Adam Demos/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hoppá, na erre valószínűleg nem sokan számítottak, hogy ebből rekord lesz!

Bődületes rekordot zsebelt be a Netflix egyik nagysikerű szériájának egyik minijelenete, amely így a rész egyik fókuszpontja lett. Közben az is kiderült, hogy a Vágyak / Valóság című sorozat második évadát is berendelték, de most igazából nem is ez izgat sokakat, hanem egy óriási villantás. Méghozzá Adam Demos-tól.

A Netflix belső mérései szerint amúgy az első négy hétben világszerte 67 milliión néztek bele a sorozatba legalább két perc erejéig.

A sorozat egy könyvből készült, amely magyarul is megjelent, és a 44 fejezet 4 férfiról - Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései címre hallgat. Az intim jelenetekkel telerakott regény és sorozat egy nő fantáziálgatásával kezdődik exéről, aki később fel is tűnik a sorozatban. Őt a szexi Adam Demos alakítja a szériában.

A most a közösségi médiában piedesztálra emelt jelenet pedig egy zuhanyzós jelenet, amelyben Brad, azaz Adam Demos meztelenül megfordul, a férfiassága pedig 100 százalékig látszik 2 másodpercig. Ezt a jelenetet már több mint 20 milliószor pörgették vissza a Netflixen.

Sokan azt találgatják, hogy igazi-e az, amit látnak.

A jelenet amúgy a 3. epizódban pillantható meg a 19. perc 50. másodpercnél pontosan, a Netflixen.

Íme a sorozat előzetese:

(via Port.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás