promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szexi fotóján kiszúrhatsz egy fura tárgyat, aminek tuti, hogy nem tudod a nevét - elmondjuk, hogy mi az!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elbűvölő fotóval jelentkezett közösségi oldalán.

 Tóth Andi elképesztő szériát tudhat maga mögött az elmúlt hónapokban, rengeteg koncert, elképesztően sok tévészereplés, új számok, videóklipek.

És mindehhez egy nagyon izmos közösségi média jelenlét is társult.

A TV2 egyik csúcsprodukciójában, a Dancing with the Stars elnevezésű táncos vetélkedőben már a második adáson vagyunk túl, Tóth Andi és Andrei Mangra pedig elképesztően dinamikusan mozognak a színpadon. Úgy tűnik, meg sem állnak majd a fináléig. A héten pedig felkerült a Youtube-ra az énekesnő egyik számának új klipje. A Kímélj pár nap alatt már közel 200 ezer videóindításnál tart.

Tóth Andi az Instagram-oldalán most egy igazán érzéki képpel jelentkezett, az egyik ujján viszont valami fura gyűrűféleség van, amelyet elég nehéz megnevezni. De némi utánajárás után kiderül, hogy egy úgynvezett ujj páncélzat amely számtalan webáruház oldalán elérhető és vásárolható. Rengeteg fajta létezik belőle, sok helyen már alapból úgy tüntetik fel a nevét, hogy gótikus ujj páncélzat.

A tervezők az ötletet a középkori lovagok öltözékéből merítették. Ezek az ékszerek a kétezres évek közepén lettek nagyon kedveltek, de ma is virágkorukat élik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás