promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek szerelme egy multimilliárdos pasi, most közös képen mutatta meg őt a közösségi oldalán - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek azt is elmondta, hogy mi a hosszú házasság titka.

Salma Hayek az egyik legismertebb színésznő a világon, aki már megjelenésével is lenyűgözi a férfiszíveket. Salma Hayek nélkül nincs is romantikus film, olyan, mintha a romantikus filmeket akkor találták volna ki, amikor először megpillantották a színésznőt. 

Salma Hayek nemrég töltötte be az ötvenötöt, és elképesztően jó formában van. A magánéletéről nem cikkeznek sokat az újságok, és a színésznő sem beszél róla túl sokat, de férjével, a Kering-vezér François-Henri Pinault-tal nagyon harmonikus a viszonyuk. A pár 2009-ben házasodott össze, méghozzá Valentin-napon, Párizsban.

Egy lányuk született, aki lassan betölti a tizenötöt.

Salma Hayek-et nemrégiben arról kérdezték, hogy miben látja a hosszú és jó kapcsolat titkát, a színésznő erre válaszul úgy nyilatkozott, hogy konfliktus esetén ahelyett, hogy azt keresnék, hogy ki a hibás, ki követett el valami rosszat, amivel a másiknak ártott, inkább minden energiájukkal a probléma megoldására koncentrálnak. Így férjével soha nem is mondanak egymásra csúnyát, nem engedik azt, hogy a viszály elfajuljon.

Salma Hayek gyakran megmutatja amúgy férjét is az Instagram-oldalán, most ezzel a képpel jelentkezett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás