promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendíthetetlen Gordon Ramsay elsírta magát – mutatjuk, hogy mi hatotta meg így a séfet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gordon Ramsaynek bizony van érzelgős oldala is.

A világ egyik leghíresebb séfje a nagycsaládosok táborát erősíti, mivel Gordon Ramsaynek öt gyereke van. Múltkor pont arról írtunk, hogy a sokszoros Michelin-csillagos séfnek milyen kemény szabályai vannak. Igazából Ramsay csak azért szigorú a csemetéivel, mert tisztességes gyerekeket akar kiengedni a világba, ami nem fog kesztyűs kézzel bánni velük, és ezt ő is nagyon jól tudja.

Gordon a konyhában tökéletességet vár el, így sokszor látjuk a szigorú arcát, amikor éppen leordítja valamelyik séfnek a fejét. Azért tegyük hozzá, hogy A pokol konyhája című műsorba tényleg jelentkeznek olyan szakácsok, akiknek semmi keresnivalójuk egy előkelő étteremben.

A séfnek azonban van gyengéd oldala is, amit főleg a gyerekei tudnak kihozni belőle. Gordon nem is szokta tagadni, hogy mennyire büszke mindegyikükre.

A tévés szakácsa lánya, Tilly Ramsay nem olyan rég a Strictly Come Dancing című műsorban lépett fel. Ez szinte teljesen ugyanaz, mint a TV2-őn futó Dancing With The Stars. Gordon lányának a partnere, a profi táncos Nikita Kuzmin volt.

Jól szerepeltek az élő showban, mivel a mostani táncukkal 34 pontot szereztek a 40-ből. A rendíthetetlen Gordon Ramsaynek annyira tetszett a lánya produkciója, hogy el is sírta magát a végén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás