promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ambrus Attila eltűnt a világ elől, de most megtörte a csendet
Borítókép:  Ambrus Attila / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ambrus Attila hosszú idő után újra életjelet adott magáról, és elmondta, hogy mit csinál most, illetve miből van megélhetése.

A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila legutóbb akkor szerepelt a hírekben, mikor pár hónapja kiderült, hogy második gyermeküket várják szerelmével. A híresség természetesen nagyon boldog, most pedig a Blikk felkeresésére elárulta, hogy rendkívül aktív is, hiszen hatalmas a kereslet a kerámia termékeire, ráadásul éppen egy televíziós műsort forgat – de arról egyelőre még nem beszélhet többet.

Ambrus Attilával nemrég egy orosz tévéstáb is forgatott, de ezen kívül is akadnak izgalmak az életében – ezekről, illetve a megélhetési lehetőségeiről is beszélt a portálnak:

„Bár a nagy vásárok idén elmaradtak, éjjel-nappal dolgozok, workshopokat tartok, a múlt hétvégén is volt egy, az utóbbi időkben pedig falunapokra járok, ahol gyerekekkel foglalkozom. Viszem a korongozógépet, kerámiákat és megpróbálok nekik egy-két fogást megmutatni, vagy azt, hogy lehet egy kisebb tálkát megcsinálni, de persze az egész egy közösségi élmény is. A lényeg, hogy próbáljunk valami értéket teremteni. Jövő héten jön hozzám a Panasonic, nekik tartok előadást, és szerencsére mindig van valami esemény és van mit csinálni. Piacozom, jön a második gyerek, szóval minden szép és kerek, nem is nagyon panaszkodhatok”.

Úgy látszik, hogy Ambrus Attilánál jelenleg rendkívül jól mennek a dolgok, hiszen üzletileg sikeres, rengetegen keresik, és még a családi élete is sínen van, szóval érthető, hogy az utóbbi időben egy kicsit eltűnt a nyilvánosság elől az elfoglaltságai miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás